Cuba

Havana

Plaza Vieja - Havana, Cuba

Havanna heeft een aantal unieke functies die het bezoeken waard zijn. De hoofdstad van Cuba, Havanna, is het culturele, economische, politieke en academische centrum van het land. Er zijn veel bezienswaardigheden waaronder de Malecón, de oude stad omringd door de koloniale architectuur van de 18e en 19e eeuw. Er is ook het Hemingway Museum, dat een kijkje biedt in het leven van de auteur.

Ook brengen veel toeristen de wereldberoemde musicevenementen in Havana in de gaten. Het internationale jazzfestival, de Bembe, en het filmfestival, el Festival Internacional de Cine de la Habana, zijn erg populair.

Shoestring - Cuba

Behalve de mooie gebouwen, zijn er ook fantastische foodtrucks in Havana. U kunt een verscheidenheid aan Cubaans eten, zoals Ropa Vieja, Croquetas de Joro en de populaire Mojito, proeven.

Havana is ideaal voor toeristen

Havanna biedt ook een breed scala aan activiteiten om te genieten van een relaxte vakantie, zoals golfen, duiken, vissen, paardrijden, kajakken, windsurfen, kitesurfen en snorkelen. Er zijn ook tal van stranden rondom de stad die perfect zijn om te zwemmen en te zonnen.

Er zijn veel plekken waar bezoekers een goede aanbieding kunnen vinden voor accommodaties, van bed and breakfasts, luxe hotels en resorts. Bovendien biedt Havanna een prachtige mix van culturele invloeden, waardoor het een heerlijke vakantiebestemming wordt.

Havanna is een magische plek met een aantal prachtige culturele invloeden die je aanspreken. Deze stad heeft veel te bieden, van bed and breakfasts, luxe hotels en resorts die vele opties bieden voor accommodatie. Of u nu een avontuur zoekt, of gewoon van rust wilt genieten, Havanna is de perfecte bestemming. Er is ook veel te doen in de omgeving, waaronder de Miseno- klif, die het beste uitzicht biedt op de Caribische Zee. Ook zijn er vele restaurants, bars en winkels om te verkennen, samen met een heerlijke mix van culturele invloeden. Er is geen twijfel dat een bezoek aan Havanna je een onvergetelijke ervaring oplevert.

Havana is een grote stad met veel bezienswaardigheden en activiteiten

Havana is een prachtige stad vol verhalen en avontuur. De stad heeft vele restaurant, bars en winkels om te verkennen, allemaal voorzien van een mix van verschillende culturele invloeden. Er is geen twijfel dat een bezoek aan Havana een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Havana is een grote stad met bezienswaardigheden, dus er is genoeg te zien, waaronder het levendige Havana-strand, de historische plaatsen zoals de beroemde stadsplein van Havana, het Hemingway Museum, het Museum van de Revolutionaire Oorlog en het Nationaal Historisch Museum. Er zijn ook veel verborgen pareltjes en plaatsen om te ontdekken, zoals het Prado boulevard vol met kunstgalerijen, straatartiesten en muzikanten.

Er zijn ook veel restaurants die de culinaire reiswaardig zijn. Van de klassieke Cubaanse keuken zoals ropa vieja en arroz con pollo tot de moderne restaurants met internationale gerechten. Er zijn eindeloos veel opties voor heerlijke cocktails die je enkel in Havana kunt ervaren.

Voor wie gek is op winkelen, biedt Havana volop opties. Of het nu gaat om lokale winkels zoals de Bodeguita del Medio, waar je de beste Cubaanse sigaar en rum kunt kopen, of de vele winkels in de oude stad waar je oude sieraden en kunstwerken kunt kopen, het aanbod is geweldig.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke ervaring met een mix van culturele invloeden, dan is Havana zeker de moeite waard. Je zult een heerlijke tijd hebben in dit prachtige stad vol met verhalen en avonturen.

Je houd misschien ook van..