Cuba

Holguín

Cuba

Holguín is een prachtige stad met veel cultuur en schoonheid om te ontdekken. Het is de derde grootste stad van Cuba, gelegen in de provincie Holguín. De stad is rijk aan historische en culturele bezienswaardigheden, waaronder het historische centrum, het Tapera-museum en een van de meest gevarieerde openbaar vervoerssystemen in het Caribisch gebied.

Holguín heeft ook diverse andere attracties, waaronder de Sierra Cristal, een bergketen met uitzicht op de zee, en de Guardalavaca, een populair toeristisch resort met stranden en warm water. Andere attracties in Holguín zijn het Alejandro de Humboldtnationaalpark, diverse oude forten en het castillo de Tórtola.

Shoestring - Cuba

Winkelen en lekker eten in Holguín

Holguín biedt ook een verbluffende verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés, waaronder de lokale markten. De stad is ook een belangrijk muziekcentrum, met een zeer levendige culturele scène met verschillende soorten muziek, waaronder salsa, son en trova. Holguín is ook een belangrijk toeristisch centrum, met veel excursies en activiteiten tegen betaalbare prijzen.

Holguin is een bijzondere stad gelegen in het noordoosten van Cuba. Het is een zeer levendige stad met een rijke culturele scène die verschillende soorten muziek omvat, waaronder salsa, son en trova. Het is ook een belangrijk toeristisch centrum waar u kunt genieten van vele excursies, activiteiten, bezienswaardigheden en activiteiten tegen betaalbare prijzen.

De bezienswaardigheden van Holguin zijn ongeëvenaard en zijn zeker een bezoek waard. Er zijn vele erfgoed sites die eeuwenoude geschiedenis en cultuur uitstralen. U kunt ook genieten van het fascinerende natuurschoon van de stad. Al deze attracties en activiteiten maken Holguin tot een populaire bestemming voor een avontuurlijke en memorabele vakantie.

De levendige stad Holguín

Holguín is een rode stad in het oosten van Cuba, bekend om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en unieke cultuur. Bekend als de “Levende Stad” is Holguin vol met avontuur en bezienswaardigheden. Van zonovergoten stranden tot kleurrijke tuinen, het heeft allemaal.

De stad heeft een rijke cultuur, een breed spectre aan gastheren evenementen en acitiviteiten, waaronder de jaarlijkse Feria de Holguín. Bezoekers kunnen ook genieten van de verfijnde restaurants en de levendige nachtleven van de stad. Holguin is ook een bestemming voor wateractiviteiten, met het nabijgelegen Guardalavaca-strand met zijn witte zandstranden en zonovergoten, tientallen meters diepe kristalheldere wateren.

Vanwege de ongerepte natuurlijke omgeving is Holguin een paradijs voor diegenen die willen avontuur en onvergetelijke ervaringen. Het biedt een oneindig aantal activiteiten zoals paardrijden, kajakken, duiken, vissen, buitensporten en ga zo maar door. Bezoekers kunnen ook de excursies maken naar de vele eeuwenoude ruines in de regio, waaronder de Mangle-ruines, die teruggaan tot de 16e eeuw.

Je houd misschien ook van..