Cuba

Auto’s op Cuba

Vintage car near Paseo del Prado (Paseo de Marti) - Havana, Cuba

Auto’s zijn een belangrijk onderdeel van het leven op Cuba. In de afgelopen jaren zijn er veel nieuwe functies in auto’s toegevoegd om het leven gemakkelijker te maken voor Cubanen.

De meeste auto’s gebruiken benzine als brandstof en er is een klein aanbod van hybride auto’s. Daarnaast bieden veel auto’s ook een verscheidenheid aan veiligheidselementen, zoals antiblokkeersystemen, airbags, parkeerhulp en elektronische stabiliteitsregelingen.

Shoestring - Cuba

De kosten voor auto-onderhoud zijn relatief hoog op Cuba. In veel delen van het land is er een gebrek aan auto-onderdelen die minder kosten. Daarom moeten veel Cubanen langere perioden met hun auto’s doen met weinig onderhoud of reparaties.

Dure auto’s met korting op Cuba

De meeste Cubanen kopen auto’s nieuw. Autodealers hebben vaak auto’s die speciaal voor Cuba bestemd zijn. Ze bieden ook veel kortingen voor Cubanen die problemen hebben met het betalen van de volledige aanschafprijs of de bpm.

Hoewel auto’s op Cuba relatief prijzig zijn, bieden ze Cubanen het gemak van mobiliteit en het gemak om van plaats naar plaats te gaan. Cuba is een groot land, dus een auto kan helpen om veel plekken te bezoeken en te verkennen.

Auto’s op Cuba zijn zeker de moeite waard om te krijgen voor iedereen die de mobiliteit van het land wil verkennen. Ze zijn echter vaak duur, maar bieden wel een gemakkelijk vervoersmiddel om van plaats naar plaats te gaan. Met een auto kunnen Cubanen het land verkennen door gebieden te bezoeken die verder van hun thuisbasis liggen en nieuwe plekken ontdekken. Daarnaast bieden de auto’s een veilige en comfortabele manier om van plek naar plek te reizen. Daarom zijn auto’s een nuttig, maar prijzig hulpmiddel om Cuba te verkennen.

Een Cubaanse auto huren tijdens je vakantie

Cuba is een fascinerend land met vele opwindende bestemmingen, met de auto kunt u deze plaatsen in een korte tijd gemakkelijk bezoeken. Auto’s zijn een veilige en comfortabele manier om van plek naar plek te reizen, maar vergeet niet dat ze duurder en lastiger te onderhouden zijn dan openbaar vervoer. Er zijn verschillende opties als het gaat om het huren van een auto in Cuba, waaronder de verhuur van een particuliere auto.

U kunt ook een lokale taxibedrijf inhuren om u te begeleiden tijdens uw verkenningstocht. Cuba’s wegen zijn een beetje hobbelig, dus wees voorbereid met extra banden en olie! Het is ook raadzaam om bekend te zijn met de lokale verkeersregels en verkeersborden. Geniet van het ontdekken van verschillende plekken in Cuba met een auto!

Je houd misschien ook van..